Wandelen in de Rucphense Bossen

Datum 25-07-2011 | Profiel Geplaatst door knnv roosendaal | 642 keer bekeken

ROOSENDAAL – Op zondag 7 aug. 2011 organiseert de KNNV afd. Roosendaal een wandeling in de Rucphense bossen. De vertrektijd is om 8.30 uur vanaf de parkeerplaats aan het eind van de Genestetlaan, rechts net over het brugje. De gids voor deze wandeling is Adrie Goorden.

De Rucphense bossen en heide, ten westen van de weg naar Rucphen en Schijf, strekken zich uit tot de Belgische grens. Het heuvelachtige gebied bestaat uit percelen bos met dennen, lariksen, berken, eiken enz. Dit wordt afgewisseld met fraaie heidevelden. Vroeger was het een stuifzandgebied. Door aanplanting zijn er nog maar een paar kleine stukjes stuifduinen over. Het is een aantrekkelijk wandelgebied en heel interessant om op deze morgen met Adrie mee te lopen.

De wandeling is voor iedereen gratis en duurt tot 12.00 uur.

De meerijdprijs is € 1,–.

Meer informatie over de activiteiten van de KNNV, kunt U vinden op onze website www.knnv.nl/roosendaal

Categorie Geplaatst in Agenda, Natuur | Meld reactie 0 people like this post

0 reacties op Wandelen in de Rucphense Bossen