Terug naar overzicht

Drie Gewesten Bokaal

Plaats hier een plaatje

Foto door: instje

Veel mensen hebben een hond , en gaan daar lekker op zondag mee wandelen in het bos  en hebben op die manier veel plezier van hun huis vriend.

Andere willen zich intersiever met hun vier voeter bezig houden en wagen zich aan de africhtings sport. Bent u benieuwd wat dat nu eigenlijk allemaal inhoud, dan is het op 3 juni 2012 de gelegenheid om dat te komen ontdekken op de Drie Gewesten Bokaal bij Rottweiler werkgroep Roosendaal. Op die dag word er een selectie wedstrijd gehouden voor de wereld kampioenschappen africhting deze zomer in Rottweil ( Duitsland)

De wedstrijd bestaat uit drie onderdelen , speuren , appél en het bekende manwerk of te wel bewaken en overvallen van een persoon.

U bent van harte welkom om te komen kijken aan ons trainings terrein aan de Elderseweg ( achter spot park vierhoeven) De bedoeling is om rond 10.30-11.00 te starten met het appél gedeelte  . Dus bent u geinterreseerd kom langs en krijgt u de kriebels te pakken en wilt u meer dan op zondag in het bos wandelen dan is er altijd de mogelijkheid om u in te schrijven voor de gehoorzaamheids cursus die weer start na de zomer vakantie . Kijk voor verdere info op onze website

www.hondensport-roosendaal.nl

Hopelijk tot ziens op zondag 3 juni 2012

 

Geplaatst door instje 0 reacties

Uw reactie op dit bericht

Reacties op dit bericht