Terug naar overzicht

Expositie vóór en dóór Roosendaalers

Plaats hier een plaatje

Foto door: d.vissers

De hoofdvestiging van Bibliotheek VANnU organiseert in het kader van Nederland Leest 2011 (21-10 t/m 18-11) een tentoonstelling met als onderwerp ‘Roosendaal in de jaren ‘60’. De bieb wil tentoonstellen hoe ú deze jaren heeft ervaren en wat vooral uw dierbaarste herinneringen zijn. Daarbij heeft zij hard uw hulp nodig!

Bibliotheek VANnU roept hierbij dan ook alle inwoners van de gemeente Roosendaal én omgeving op om te helpen de mooiste expositie van het jaar samen te stellen. Geef ons – tijdelijk – de beschikking over uw jaren-’60-souveniers.

Heeft u nog steeds geen afstand kunnen doen van uw eerste pot brylcream, van de mooiste hippiekleding of uw lederen nozem jack, uw lidmaatschap van Dolle Mina’s, uw typemachine of zwart-wit televisie? Lever in eventueel voorzien van een leuk achtergrondverhaaltje.

Staat uw eerste auto te verstoffen in de garage? Lever in!

Heeft u mooie herinneringen aan een album van de Beatles of Stones of beschikt u nog over foto’s van van Twiggy, M.L. King of van het koninklijk huwelijk tussen Claus en Beatrix? Lever in!

Lever in en laat de rest van Roosendaal meegenieten!

Kortom; Bent u één van die mensen die leuke spullen heeft, daar apetrots op bent én dit graag met anderen deelt? Wij zouden het fantastisch vinden om dit tijdelijk in onze collectie te mogen opnemen. Het mag vanzelf spreken dat er zorgvuldig met uw spullen wordt omgegaan. De expositie loopt van 27 oktober t/m 19 november 2011. Inleveren kan nu al. Heeft u vragen, neem dan contact op met Ingeborg van Boven of Dominique Vissers via info@bibliotheekvannu of 0165-552080.  

Geplaatst door d.vissers 0 reacties

Uw reactie op dit bericht

Reacties op dit bericht