Terug naar overzicht

Roosendaals Kamerkoor neemt deel aan Middelburg VÓLkoren

Plaats hier een plaatje

Foto door: Peter Roels

Op zaterdag 2 juni a.s. neemt het Roosendaals Kamerkoor weer deel aan Middelburg VÓLkoren.

Het koor zal twee optredens verzorgen: om 14:00 uur in de Engelse Kerk en om 16:00 uur in de Gasthuiskerk.

Middelburg VÓLkoren startte in 1999 en heeft zich de laatste jaren steeds verder ontwikkeld tot een volksfeest met duizenden bezoekers. En mèt de publieke belangstelling nam ook de belangstelling van koren toe. Dit jaar schreven zich maar liefst 174 koren in, waarvan er zo’n 125 werden geplaatst. Koren in allerlei genres: klassieke koren en popkoren, meezingkoren en kleine ensembles, gospelkoren en shantykoren.

Deze koren zorgen voor een ongekend feestelijke sfeer in de stad. Op ruim twintig locaties in de oude binnenstad (herkenbaar aan de beachvlaggen) verzorgen zij hun optredens, zowel op zaterdagmiddag 2 als zondagmiddag 3 juni. Hart van het festival is het Abdijplein, waar ook op beide festivaldagen vanaf 16.45 uur de gezamenlijke afsluiting plaatsvindt. De toegang tot het festval is gratis. Op iedere locatie liggen programma’s gereed, maar uitgebreide informatie is te vinden op middelburgvolkoren.nl.

De feestelijke opening van Middelburg VÓLkoren is op vrijdagavond 1 juni om 20.00 uur op het Abdijplein en ook hier is de toegang gratis.

Geplaatst door Peter Roels 0 reacties

Uw reactie op dit bericht

Reacties op dit bericht