Terug naar overzicht

Nieuwsbrief 18 augustus

 

Tip van de week

 

Uit de praktijk blijkt dat het plaatsen van een afbeelding voor veel gebruikers een hele opgave is. En dan vooral om de afbeelding op de goede plaats te krijgen. Daarom deze tip. Wanneer u helemaal klaar bent met het schrijven van het artikel en graag nog een afbeelding wilt invoegen, gaat u met het pijltje van uw cursor voor het eerste woord van de tekst staan. Dan klikt u op de button ‘Afbeelding Invoegen’. Er opent zich nu een pop-up.

 

Wanneer u vervolgens de juiste afbeelding hebt gekozen, klikt u op ‘Uploaden’. U ziet nu de door u gekozen afbeelding in beeld. Schuif het balkje rechts nu helemaal naar beneden en selecteer dan bij Uitlijning het bolletje ‘Links’ en bij Afmeting het bolletje ‘Gemiddeld’. Wanneer u vervolgens kiest voor ‘Invoegen in bericht’, staat uw afbeelding helemaal zoals het hoort. Succes!

 

Word vriend van Dichtbij Brabant

 

Naast de reguliere Dichtbij-websites zijn wij ook actief op Facebook. Ook via dit medium kunt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Dichtbij Brabant. Word nu vriend(in) van Dichtbij op Facebook:  http://www.facebook.com/dichtbijbrabant

 

Vakantie in de regio

 

Voor veel West-Brabanders is de zomervakantie in volle gang. Even geen stress van werk of studie, gewoon heerlijk genieten van al het moois wat onze regio te bieden heeft. Wat maakt u allemaal mee in uw vakantieperiode? Deel uw ervaringen en leukste kiekjes met Dichtbij! De redactie van Dichtbij wenst u alvast een hele fijne vakantie!